DO1IT-7DO3GR-4ES-3FR-1US-1HR-2IND-14%ES-1CZE-1IT-6IL-1HR-14MONTENEGROIND-1ES-1ME-4ME-4HR-2PT-2BRZ-2HR-3HR-17.06MNE-8

Рассылка

+38  


27-05-2017
Курс Валют
1 USD = 0 1 EUR = 0 10 RUB = 0
   
 

Ирландия

Для подорожі в Ірландію, громадянам України потрібна віза. Віза дає право її власнику подорожувати в Ірландію в зазначений у ній період. Віза не гарантує в'їзд до країни. Звертаємо Вашу увагу на те, що візовий офіцер у порту в'їзду до країни має право як дозволити так і заборонити Ваш в'їзд до Ірландії, а також визначити термін Вашого перебування в країні.

ГОСТЬОВА/ТУРИСТИЧНА ВІЗА

Будь-ласка, підготуйте фотокопії усіх необхідних Вам документів, які подаються разом з анкетою. У разі відсутності копій усі оригінали залишаються в консульстві без подальшого повернення.

Усі документи подані українською/російською мовою повинні супроводжуватись перекладом на англійську мову, зробленим в бюро перекладів.

Разом з анкетою Ви повинні надати наступні документи:

  • 2 копії  підписаних особисто анкетних резюме

 

  • 2 кольорових зроблених не раніше ніж за 6 місяців фотографії (на світлому фоні, вираз обличчя – природній, волосся не повинно закривати обличчя та очі). Розмір – 35 мм х 45 мм.

 

  • Закордонний паспорт заявника + копія всіх сторінок. Якщо у Вас були відмови у візах до інших країн, Ви маєте надати деталі такої відмови. Тобто, надати копію листа з причинами відмови. Приховання цієї інформації може відобразитись у відмові видачі Вам візи до Ірландії.

 

  • Довідка з місця роботи/навчання про збереження робочого місця (місця навчання) на час поїздки до Ірландії чи будь-який інший документ, якщо ви не працюєте/не навчаєтесь, що буде свідчити про вагомі підстави повернутися назад в Україну (володіння квартирою, машиною, договір купівлі-продажу) .

 

  • Довідка з банку про поточний рахунок, а також довідка про рух коштів по Вашому рахунку за останні 6 місяців. Ця інформація має надаватися незалежно від того, чи будете Ви оплачувати поїздку самі, чи оплачувати її буде запрошуюча сторона. Довідка має бути на офіційному бланку банку і цей документ має бути в оригіналі.

 

  • Підтвердження бронювання готелю.

 

Якщо особа, що подорожує є студентом, або не працює, то мають бути надані наступні додаткові документи:

 

- Нотаріальна заява від спонсора, в якій вказано, що саме ця особа бере на себе витрати особи подорожуючої

- Підтвердження родинного зв'язку особи-спонсора з Вами та копія першої сторінки його українського паспорту

- Довідка з місця роботи спонсора з інформацією про зарплату

- Рух коштів за останні 6 місяців та виписка з банку про залишок на рахунку

 

Якщо особі, що подорожує, не виповнилося на момент поїздки 18 років, мають бути надані наступні додаткові документи:

- Копія свідоцтва про народження

- Довідка з навчального закладу

- Якщо подорожує самостійно - заява на дозвіл виїзду закордон від обох батьків та  копія першої сторінки їх паспорту

- Якщо подорожує з одним із батьків - заява на дозвіл виїзду від іншог та копія першої сторінки його паспорту

- Якщо дитина має лише одного батька, або матір - має бути надано рішення суду про одноосібне право опіки

 

Будь-які додаткові документи можуть бути запрошені візовим офіцером. Час розгляду документів становить від 10 робочих днів і більше.

Детальну інформацію щодо списку документів дивіться на сайті - www.inis.gov.ie

 

Сума консульського збору: 

Одноразова віза - 60євро або 1980 гривень.

Мульти віза - 100євро або 3300 гривень.

 

Консульство Ірландії в Україні:  

вул. Хрещатик, 32 б, м. Київ, 01034

Teл:(+ 38 044) 279 32 00

www.irishconsulate.kiev.ua



Елена Деревянко
(044) 287-11-77
436495473

Туроператор "Сиеста"

ул. Исаакяна, 2
тел.: (044) 455-94-49;
тел.: (044) 238-7-238;
факс: (044) 238-99-99

Смотреть карту проезда

ул. Саксаганского, 31, оф.4

тел: (044) 287-11-77

Мы в Twitter

Все сведения на информационно-справочном сайте ТУРОПЕРАТОРА СИЕСТА носят исключительно информационный характер и не являются ни офертой, ни рекламой.