DO1DO3AND-1US-4FR-1US-1SEM-1CZE-1IL-1ME-4PT-2VN-1mv-4AT-1GR-1ES-3US-5SEM-2MEX-2AT-2

Рассылка

+38  


24-09-2017
Курс Валют
1 USD = 0 1 EUR = 0 10 RUB = 0
   
 
Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия - Площадь Am Hof

Австрия - Кафедральный собор, Зальцбург

Австрия - Дворцово -парковый ансамбль Мирабель, Зальцбур

Австрия - Дворец Эггенберг, Грац

Австрия - Венский дом искусств

Австрия - Аббатство Хайлигенкройц, Баден

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия: отдых, туры

Австрия

Важлива інформація для поїздок туристів - власників біометричних паспортів "Без віз" - інформація і наявність коштів для перебування

Для оформлененя візи:

Усі документи українською мовою повинні бути перекладені на німецьку чи англійську мову.

У заяві на оформлення візи слід подавати наступні документи:

ð         Заповнити та роздрукувати  анкету

ð         Роздрукувати заяву та поставити підпис  у двох місцях – п.37 та в кінці заяви( за неповнолітніх підпис ставить один з батьків чи опікун)

ð         дві актуальні кольорові фотокартки (3,5 х 4,5)

  ð  бронювання авіаквитків / квитків на автобус/потяг

ð         якщо подорож відбувається на легковому автомобілі, то слід надати: копію технічного паспорту на автомобіль, копію зеленої карти та копію водійського посвідчення

ð         підтвердження про достатнє фінансове забезпечення для поїздки в Австрію та повернення на Батьківщину (довідка з банку з рухом коштів за останні три місяці або надання заявником банківських чеків для подорожі в оригіналі та копії). За відсутності власних коштів надати гарантійне зобов’язання ( завірене нотаріусом) від іншої людини з України.

ð         для найманих робітників: довідка з місця роботи на фірмовому бланку в оригіналі (із зазначенням номеру телефону та адреси організації, а також номеру співробітника, якщо вони не співпадають з номером телефону і адресою організації, дані співробітника, середня заробітна платня за останні шість місяців, стаж роботи у даній установі)

ð         для приватних підприємців: підтвердження про реєстрацію підприємства та останній звіт про сплату податку

ð         для школярів/студентів: довідка з навчального закладу про навчання в ньому й дозволу на відсутність під час навчального процесу (не потрібно під час подорожі школярів у час офіційних канікул)

ð         для пенсіонерів: пенсійне посвідчення

ð         для безробітних: власноруч складене пояснення про власний фінансовий стан.

ð         альтернативний варіант: підтвердження майна (нерухомості, наявність транспортного засобу або ін.)

ð            закордонний паспорт з кінцевим терміном дії мінімум 3 місяці після закінчення запланованої поїздки з  мінімум двома чистими сторінками для візи, термін дії не повинен перевищувати 10 років

ð         усі наявні дійсні закордонні паспорти, а також ті, термін дії яких закінчився

ð         оригінал та копія внутрішнього паспорту

 

Для дітей віком до 18 років, яких супроводжує лише хтось один із батьків або третя особа, додатково надаються:

ð         дозвіл на виїзд дитини від батька/матері з нотаріальним засвідченням підпису (оригінал та копія), а також  копія внутрішнього та закордонного паспорту батька/матері, який/-а не подорожує разом з дитиною

ð         або судове рішення про передачу прав на дитину одному з батьків, або свідоцтво про смерть одного з батьків, або довідка про те, що мати самостійно виховує дитину

ð         свідоцтво про народження дитини в оригіналі та копія

 

Посольство залишає за собою право просити надати, в окремих випадках, додаткові документи.

 

Усі документи українською мовою повинні бути перекладені на німецьку чи англійську мову.

 

Вартість візового збору становить 60 євро 

Для пільгових категорій ( діти до 18 років , до 21 року що знаходяться на утриманні батьків, пенсіонери, інваліди) візовий збір становить 25 євро.

Звертаємо вашу увагу на те, що для туристів які вже здавали біометричні данні  в Посольствах країн Шенгену та мають відповідну позначку на візі (VIS), а також для дітей до 12 років, присутність при подачі документів на відкриття візи не потрібна. 

Документи приймаються не пізніше ніж за 3 тижні до запланованої подорожі у візовому відділі ТО «Сієста» за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського,31, оф. 4 тел. 287-11-77 візовий менеджер Лідія Мазурова reservation@siesta.net.ua

 

 


Людмила Данченко
(044) 238-7-238
299-435-066
Полина Дрозд
(044) 238-7-238

Туроператор "Сиеста"

ул. Исаакяна, 2
тел.: (044) 238-7-238;
факс: (044) 238-99-99

Смотреть карту проезда

ул. Саксаганского, 31, оф.4

тел: (044) 287-11-77

Мы в Twitter

Все сведения на информационно-справочном сайте ТУРОПЕРАТОРА СИЕСТА носят исключительно информационный характер и не являются ни офертой, ни рекламой.